понеділок, 13 квітня 2020 р.

Телефони довіри Центрів соціально-психологічної реабілітації населення, які надають безкоштовну психологічну та правову допомогу ветеранам війни, членам їх сімей


Звернувшись на «Телефон довіри», Ви можете отримати телефонну консультацію психолога або юриста. Вам буде надана психологічна підтримка та необхідна інформація.

«Телефон довіри» часто використовується для консультування по складним, суперечливим темам, обговорення яких в особистій бесіді могло би бути для клієнта складним: думки про самогубство, психотравми, міжособистісні і сексуальні відносини, вживання алкоголю і психотропних речовин, тяжкі життєві обставини тощо.

Служба психологічної і правової допомоги «Телефон довіри» при Соціально-психологічному центрі м. Славутич діє в робочі дні з 9.00 до 13.00 та з 14.00 до 18.00. Телефонна консультація може проводитися відповідним фахівцем (психологом або юрисконсультом), як безпосередньо в момент звернення абонента, так і за попереднім записом.

Номери телефонів, за якими Ви можете звернутися на «Телефон довіри» :

095 945 69 40;

067 850 91 16.

У разі необхідності, якщо у абонента немає коштів на оплату розмови, фахівець-консультант може сам зателефонувати абоненту за номером, з якого поступив виклик.

Іванківський ЦСПР продовжує надання послуг учасникам АТО та членам їхніх сімей онлайн та з дотриманням умов карантину.

Запроваджено акцію «COVID-19 – поборемо разом»:

- «Маска для себе – захист для всіх»:

пошиття масок та безкоштовне їх розповсюдження (всіх бажаючих допомогти запросили  долучитися до пошиття масок, матеріал надається), інформація за телефоном (04591) 5-26-46. Вже шиють маски ветеран і члени сімей ветеранів. Розповсюджуватимуться безкоштовно;

- онлайн-консультації психологів  для учасників АТО/ООС та їх родин VIBER 0955557936, тел. 097-313-12-62.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар