середу, 1 серпня 2018 р.

5 основних положень, які необхідно знати про виплату одноразової грошової допомоги після укладення військовослужбовцями першого контракту

5 основних положень роз*яснення Департаменту фінансів Міністерства оборони України (№248/4911 від 30.07.2018 року) щодо виплати одноразової грошової допомоги після укладення військовослужбовцями першого контракту:
1. Виплата здійснюється за рапортом військовослужбовця після набрання чинності першим контрактом, призначення на посаду та вступу до виконання обов*язків за посадою на підставі наказу командира військової частини.

2. Військовослужбовцям, які уклали перший контракт у навчальному закладі (ВВНЗ, військових коледжах, навчальних центрах), допомога виплачується у військових частинах, до яких їх призначено для проходження служби після закінчення навчання.

3. Право на виплату допомоги мають військовослужбовці, перші контракти яких набирають чинність з 01 березня 2018 року.

4. Виплата допомоги здійснюється тією військовою частиною, у якій військовослужбовець вперше приступив до виконання обов'язків за посадою після укладання контракту.

5. Якщо військовослужбовці, які отримали допомогу, звільняються з військової служби до закінчення строку служби за першим контрактом, сума отриманою допомоги стягненню не підлягає.

Для більш детальної інформації радимо ознайомитись із повним текстом роз*яснення







Немає коментарів:

Дописати коментар