середу, 28 лютого 2018 р.

Матеріальна допомога військовослужбовцям з районного бюджету Сватівської районної державної адміністрації

16 військовослужбовців Сватівського району отримають матеріальну допомогу з районного бюджету
27 лютого під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Лемешко Г.А. відбулося засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету учасникам АТО, членам їх сімей та особам, які вступили на військову службу за контрактом до Збройних Сил України або вступили до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів.
На комісії розглянуто
15 заяв про надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету, які вступили на військову службу за контрактом до Збройних Сил України;
1 заяву про надання одноразової матеріальної допомоги пораненому учаснику АТО;
1 заяву про надання одноразової матеріальної допомоги на придбання дров для учасників АТО та членів їх сімей, які опинились в скрутному матеріальному становищі та проживають в негазифікованих будинках з пічним опаленням.
В ході розгляду заяв комісією було прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 14 особам, які вступили на військову службу за контрактом до Збройних Сил України, 1 пораненому учаснику АТО, та 1 учаснику АТО на придбання дров.
1 особі відмовлено в наданні допомоги в зв’язку з тим, що контракт зі Збройними Силами України було укладено більш як 36 місяців тому, що не відповідає умовам затвердженого Положення про надання матеріальної допомоги.
З метою подальшої виплати одноразової грошової допомоги просимо учасників антитерористичної операції та демобілізованих військовослужбовців звертатися до управління соціального захисту населення райдержадміністрації (майдан Злагоди, 25, м. Сватове) каб. 112.

Немає коментарів:

Дописати коментар