понеділок, 29 листопада 2021 р.

СПОДІВАЄМОСЬ НА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СВОЇХ СЛІВ! "Наступного року запланована програма з повного закриття черги на житло ветеранам-переселенцям," – Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

 У 2022 році за ініціативи Президента України заплановано закриття черги на житло ветеранів АТО/ООС, які є внутрішньо переміщеними особами.

Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочої поїздки до Луганської області 26 листопада.

«Майже 4 тисячі сімей наступного року мають бути забезпечені житлом за рахунок держави», – зазначив Денис Шмигаль.

Нагадаємо, 15 вересня на черговому засіданні Кабінет Міністрів України затвердив проєкт державного бюджету на 2022 рік, в якому закладено 5,5 млрд грн на забезпечення житлом ветеранів війни, сімей загиблих, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Наразі проєкт бюджету ухвалено Верховною Радою у першому читанні.

Розмір передбачених коштів забезпечить 100% виконання державних зобов’язань перед 4 тисячами українських воїнів, зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб, які захищали Україну та залишились без житла внаслідок збройної російської агресії, які отримали позитивні рішення на виплату грошової компенсації станом на квітень поточного року, що дозволить впродовж 2022 року забезпечити їх житлом.



Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар