неділя, 28 листопада 2021 р.

Ветеран ТАТО хаб м. Рубіжне. Починаємо свою діяльність.

 



Шановні друзі!
Ми раді приєднатися до Всеукраїнської спільноти Тато Хабів - простору відповідальних чоловіків.
"Ветеранський ТАТО hub м. Рубіжне" починає свою діяльність та запрошує усіх бажаючих приєднатися до нашого руху.
Цей масштабний проєкт реалізується у межах Програми “ЄС за гендерну рівність: разом проти гендерних стереотипів та гендерно зумовленого насильства”.
Діяльність ТатоХаб Рубіжне відбувається в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру #UNRPP, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.
На місцевому рівні програма реалізовується громадською організацією «Спілка ветеранів АТО м. Рубіжне», Благодійною організацією "Благодійний фонд "450". Нещодавно буол відкрито один з осередків ТАТО hub м. Рубіжне на базі поліцейської станції.


Але завдяки программі підтримки руху ТАТО хабів з боку міжнародних партнерів, у Рубіжанському індустріально-педагогічному коледжі також почав діяти "АКТ-digital Lab" простору для батьків та дітей. Що ми маємо. Отримали обладнання для діяльності "Ветеран ТАТО хабу м. Рубіжне".
Маємо брендову продукцію з логотипами нашого ТАТО хабу.



Маємо термопреси для нанесення арт-об'єктів на тканини та кружки, вишивальну машину, ріжучий плотер, лазерний верстат. Займалися налаштуванням та тестом пристріїв.




Тобто маємо багато сучасного обладнання, на якому у вас ви з вашими дітьми є можливість втілити ваші арт-ідеї. Також нам надіслали інвентар для активного відпочинку: спортінвентар та інше обладнання. Плануємо навесні провести деякий час на природі. Але вже готуємось до комфортного проведення наших заходів.


Хоча не все обладнання поки що налаштовано, але сьогодні вже пробували друк на кружках та футболках. На цьому тижні плануємо завершити підготовчі роботи та налаштування і запрошуємо вас разом з вашими дітьми надрукувати ваші арт-об'єкти та зробіть свої родинні бренди на продукції.
Раді бачити вас у нашому просторі.
Звертайтеся до Андрія Трощия.

Немає коментарів:

Дописати коментар