четвер, 29 квітня 2021 р.

Дані військовозобов’язаних з’являться в додатку “Дія”

В електронному додатку “Дія” на смартфонах планують створити розділ електронних Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (колишні військкомати), де надаватимуть послуги щодо виконання громадянами України військового обов’язку.

Про це в середу, 21 квітня, повідомив міністр оборони України Андрій Таран, передає пресслужба відомства.

“На порталі “Дія” планується створити «Е-ТЦК», в якому будуть надаватися електронні послуги (сервіси) громадянам щодо виконання ними військового обов’язку, зокрема інформації, яка міститься про них в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів”, – сказано в повідомленні МОУ.

Таран додав, що Міноборони під егідою Міністерства цифрової трансформації України у взаємодії з Міністерством внутрішніх справ України також бере участь у експериментальному проєкті “Е-реєстрація”.

“Він передбачає надання можливості громадянам в режимі онлайн здійснити реєстрацію свого місця проживання без відвідування органів реєстрації місця проживання і Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки”, – зазначив Андрій Таран. 

Джерело



Немає коментарів:

Дописати коментар