середу, 19 вересня 2018 р.

5 основних положень, які необхідно знати про виплату одноразової грошової допомоги після укладення військовослужбовцями першого контракту

5 основних положень роз'яснення Департаменту фінансів Міністерства оборони України (№248/4911 від 30.07.2018 року) щодо виплати одноразової грошової допомоги після укладення військовослужбовцями першого контракту:

1. Виплата здійснюється за рапортом військовослужбовця після набрання чинності першим контрактом, призначення на посаду та вступу до виконання обов'язків за посадою на підставі наказу командира військової частини.

2. Військовослужбовцям, які уклали перший контракт у навчальному закладі (ВВНЗ, військових коледжах, навчальних центрах), допомога виплачується у військових частинах, до яких їх призначено для проходження служби після закінчення навчання.

3. Право на виплату допомоги мають військовослужбовці, перші контракти яких набирають чинність з 01 березня 2018 року.

4. Виплата допомоги здійснюється тією військовою частиною, у якій військовослужбовець вперше приступив до виконання обов'язків за посадою після укладання контракту.

5. Якщо військовослужбовці, які отримали допомогу, звільняються з військової служби до закінчення строку служби за першим контрактом, сума отриманою допомоги стягненню не підлягає.

Для більш детальної інформації радимо ознайомитись із повним текстом роз'яснення








Немає коментарів:

Дописати коментар