неділю, 5 серпня 2018 р.

Пам’ятки

Ви військовослужбовець і Ви хочете знати детально свої права?
Чи Ви учасник бойових дій, Вам відмовляють у пільгах, а Ви не знаєте, як правильно вчинити?
Можливо, Ви волонтер і хочете допомогти українським захисникам отримати все необхідне по закону?
Ви юрист, який консультує військовослужбовців та ветеранів, і Ви хочете ліквідувати білі плями у своїх знаннях?
У всіх цих випадках Вам потрібна ВОНА - Пам'ятка учасників російсько-української війни, оновлене видання якої приготувала ГО "Юридична сотня".
Як тільки у Вас з'явилось правове питання і рука вже тягнеться написати в групу Юридичної Сотні чи подзвонити на гарячу лінію...зупиніться на хвилину! , відкрийте Пам'ятку і перегляньте її - є велика ймовірність того, що відповідь на нього вже є в Пам'ятці.
Завдяки її формі та змісту вам не потрібно витрачати дні чи тижні на вивчення стосів документів чи десяток сторінок книги, в Пам'ятці все просто і наочно - на одній-двох сторінках в схемах і таблицях наведені відповіді на питання, розписаний покроковий алгоритм дій у багатьох ситуаціях, надані зразки рапортів та необхідних документів, є посилання на норми права.
Безумовно, Пам'ятка не є панацеєю для вирішення всіх проблем, але вона дає інформацію та знання з основних питань військовослужбовців та ветеранів і озброює їх інструментами захисту своїх прав.
Хочете ставати більш обізнаними і змушувати органи влади працювати в законному полі, тоді Пам'ятка стане Вашим гарним порадником. Щоб змінювати загальну ситуацію в країні, ми маємо працювати над собою, підвищуючи рівень своїх знань, комунікації та інструментів впливу.
Завантажили, ознайомились??? - Тепер поширте Пам'ятку серед друзів та знайомих - відстоювати права легше гуртом.
Бо тільки разом, з розумом та законною силою, ми можемо подолати всесущний бюрократизм , змінивши його на якісний та орієнтований на людину сервіс.






Немає коментарів:

Дописати коментар